Nieuws archief 2017/2018

Red Een Dier adopteert Scotty!

Maak kennis met onze nieuwe mascotte: Scotty. De Stichting Red Een Dier heeft Scottie geadopteerd en haar als onze mascotte gedoopt. In haar land van herkomst, Roemenië, leidde Scotty een miserabel leven. Niemand bekommerde zich om haar en ze sleet haar dagen in eenzaamheid en zonder mensen die van haar hielden. Maar dat is nu gelukkig allemaal voorbij! LEES MEER!

Voedselhulp voor de honden en katten van Gordana Bjelic Nicovic.

Via Gaby Huson kwam ik in contact met Gordana. Het werd me duidelijk dat ze voedselhulp nodig had. Gordana een vrouw van 63 die leeft van een pensioentje van € 350,- in de maand. LEES MEER>>>>

Asielen in Roemenië

Elk land, ongeacht of ze nu bij de EU horen of niet, hanteert zijn eigen dieren beleid. Daar kunnen wij van Red Een Dier op dit moment helaas erg weinig aan veranderen. LEES MEER>>>>

Collecteren en donateurs

Volgende week zaterdag 18 maart gaan we collecteren: 2 mensen in de ochtenduren en 2 in de middag. Het is een gezellige en sociale bezigheid en het is altijd weer een verrassing wat je te wachten staat. LEES MEER>>>

Mijn reis naar Moldavië

Maandag 15 mei ga ik 2 weken naar Moldavië, daar zal ik meewerken met een castratie-/sterilisatieproject. Moldavië grenst aan de Oekraïne en Roemenië, het is het armste land van Europa. LEES MEER>>>>

Mijn reisverslag Moldavië

Het is al weer een tijdje geleden dat ik terug kwam van mijn vakantie naar Moldavië. Ik moest even bijkomen voordat ik aan mijn reisverslag kon werken.LEES MEER>>>>